Top coat matifiant You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Top coat matifiant You Are Cosmetics

    Nu mai este pe stoc
    Inregistrati-va si va vom anunta de indata ce devine disponibil.
#52053
6 LEI
Detalii

Este esențial pentru o manichiură mată Trebuie să-L aveți pentru finalizarea și protejarea manichiurIi, acest strat aplicat deasupra lacului de culoare oferă un finisaj mat unghiilor dumneavoastră. Aplicatorul său plat permite aplicarea rapidă și ușoară pentru o păstrare 24H garantată. Fără acesta, lacul s-ar desprinde mult prea repede. Încercați-l, e de luat acasă... You are vernie! Sfaturi / YOU ARE TIPS - Pentru a da impresia că unghiile dvs. sunt mai lungi, optați o formă rotunjită. - Lacurilor nu le place lumina si caldura. Acestea trebuie să fie depozitate la loc ferit de lumină. Cel mai bine ar fi să le păstrați în frigider #VernisAddict. - Dres deșirat? Aplicați un strat de lac transparent pe locul deșirat și lăsați să se usuce.

Instructiuni

Cum se aplică? După împingerea cuticulelor, dați formă unghiilor cu pila de unghii, lustruiți suprafața unghiei cu polisher/pila, aplicați un strat de bază și apoi culoarea ... apoi puteți aplica stratul superior deasupra, într-unul sau mai multe straturi, în funcție de efectul dorit. Cum se păstrează? Se poate folosi până la 12 luni de la deschidere, ferit de căldură. Aveți grijă să-l păstrați închis.

Ingrediente

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Silica

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate