Top coat pentru unghii You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Top coat pentru unghii You Are Cosmetics

    Nu mai este pe stoc
    Inregistrati-va si va vom anunta de indata ce devine disponibil.
#52052
6 LEI
Detalii

Indispensabil pentru o manichiură reușită Fixați și faceți să vă strălucească unghiile dintr-o singură aplicare. Cu acest strat transparent transparent, Ajută, de asemenea, la uniformizarea aspectuluiă unghiei. Pensula aplicatoare plată permite aplicarea rapidă și ușoară. Sfaturi / YOU ARE TIPS - Dacă aveți obiceiul să purtați ojă semi-permanentă și începe să devină plictisitoare, aplicați un strat de stratde fixare pentru a reda strălucirea. - Dresuri deșirate? Nu vă îngrijorați, puțin lac transparent pentru a opri deșirarea și gata. -Păstrați-vă lacul în frigider pentru a-l menține fluid și ușor de aplicat.

Instructiuni

Cum se utilizează? Primul pas: Împingeți înapoi cuticulele cu instrumentul corespunzător. Pasul 2: Ajustați dimensiunea și forma unghiilor cu pila. Pasul 3: lustruiți suprafața unghiei pentru a elimina striațiile și imperfecțiunile. Pasul 4: Aplicați stratul de bază înainte de a aplica culoarea. Pasul 5: Pentru o menținere ideală , aplicați deasupra un strat de fixare. Cum se păstrează? Se poate păstra între 12 și 24 de luni după deschidere. A se păstra închis și departe de căldură. 

Ingrediente

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate