Creion contur pentru ochi - sfaturi de aplicare

Creion contur pentru ochi - sfaturi de aplicare
MARTI , MAI , 2015

creion contur de ochi

Creionul contur pentru ochi este un produs cosmetic care de regula nu lipseste din geanta nimanui. Cu acesta poti obtine o privire mai expresiva in cateva miscari simple - in plus, poti obtine efecte diferite in functie de modul in care il aplici. In randurile de mai jos gasesti cateva metode de aplicare a creionului contur de ochi - e foarte simplu!

Metode de conturare a ochilor:

 

  • Pentru un efect de ochi alungiti aplica creionul contur de ochi doar pe pleoapa superioara intr-o linie bine definita. Treci putin peste coltul exterior al ochilor pentru a da mai mult farmec. Acest efect este recomandat in cazul ochilor rotunzi pentru a le alungi forma.

  • Pentru a-ti adanci privirea aplica creionul in miscari circulare creand un efect neuniform. Linia trasata deasupra si sub ochi trebuie sa fie cam de 2 mm grosime si sa fie usor estompata. Poti sa folosesti pentru acest efect un creion care sa aiba la varf un burete ajutator, cum este creionul contur Kohl e.l.f. Studio.

  • Daca vrei sa obtii efectul unor ochi mai mari si rotunzi aplica putin creion alb in coltul interior al ochilor. Poti sa folosesti si putin fard de pleoape alb, dar ai grija sa nu iti intre in ochi si sa te irite.

  • Daca vrei sa trasezi o linie foarte subtire, pentru un efect de coada de randunica ascute-ti mereu creionul inainte sa il folosesti. Un varf tocit iti poate strica intregul machiaj. Iar daca creionul contur de ochi este prea moale, prea cremos, pune-l o vreme la frigider pentru a deveni mai solid - astfel va fi mai usor de aplicat.

Exista mai multe metode de folosire a creionului contur de ochi. Nu te crampona la folosirea unei singure metode, deoarece toate efectele sunt deosebite si merita incercate. Tu pe care o s-o folosesti?

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Bronzer DUO Nicka K

Bronzer DUO Nicka K

36 LEI

Pensula pentru tus de ochi You Are Cosmetics

Pensula pentru tus de ochi You Are Cosmetics

16 LEI

Fond de ten Zero Defecte You Are Cosmetics

Fond de ten Zero Defecte You Are Cosmetics

26 LEI

GIVE FEEDBACK