Balsam de buze You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Balsam de buze You Are Cosmetics

#20801
14 LEI / 7 LEI
Detalii

Buzele tale vor fi hidratate, moi si frumoase. Asigură-te că ai balsamul de buze tot timpul în poşetă! Acest balsam translucid hidratează profund buzele, oferindu-le o strălucire subtilă. Hrănindu-le în profunzime, împiedică uscarea şi crăparea buzelor. Buzele tale devin instantaneu pline și hidratate. Produs hipoalergenic și non-comedogenic. Sfaturi / YOU ARE TIPS - Dacă folosiți balsamul de buze ca bază pentru ruj, îndepărtați excesul de produs cu un şerveţel, prin atingere ușoară, pentru a menține pigmentarea. - Dacă aveți zone de piele uscată, aplicați balsam de buze (ex: în jurul nasului, bărbie, în jurul ochilor). -Nu aveţi cremă de ochi? Nu vă panicați! Aplicați balsamul și întindeţi-l în jurul ochilor cu degetele. - Dacă aveți cuticule uscate, acelaşi truc: puneți balsam pe conturul unghiilor, apoi masați ușor pentru a pătrunde în piele. - Alt sfat extrem de practic: în cazul tăieturilor sau zgârieturilor mici, aplicarea balsamului va opri sângerarea și va ajuta la vindecare. Și da! - Având multiple utilizări, acest balsam vă va ajuta să vă disciplinaţi sprancenele, sau chiar şi să vă scoateţi un inel de pe deget, să vă cuminţiiţi şuviţele rebele şi să vă trataţi băşicile de la picioare. Pe scurt, mai mult decat "un machiaj", acest balsam va fi cel mai bun prieten pentru a vă rezolva toate grijile zilnice.

Instructiuni

Cum se utilizează? Amintiți-vă să vă exfoliați buzele înainte de a aplica balsamul de buze,, pentru un rezultat mai bun. Nu ezitați să îl aplicați pe parcursul zilei și seara, înainte de a merge la culcare, pentru o hidratare perfectă. Puteți să-l aplicați şi înainte sau după ruj ... și, bineînțeles, să-l folosiţi şi de unul singur. Va fi o bază ideală pentru machiaj. Hidratarea și confortul sunt garantate! Cum se păstrează? Se poate folosi  12 luni după deschidere. Nu uitați să îl închideți după fiecare utilizare și să îl ţineţi departe de căldură.

Ingrediente

Paraffinum Liquidum, Ceresin, Ethylhexyl Palmitate, Hydrogenated Coconut Oil, Tridecyl Trimellitate , Cera Microcristallina, Polyisobutene, Synthetic Beeswax , Parfum

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate