Blush essentiel You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Blush essentiel You Are Cosmetics

    Nu mai este pe stoc
    Inregistrati-va si va vom anunta de indata ce devine disponibil.
#31903
7 LEI
Detalii

Efect imediat de stare de bine Cu pensulele tale, gata ... aplică fardul! Acest fard de obraz este esențial pentru a trusa dvs. de machiaj. Acesta oferă obrajilor o culoare radiantă pentru un ten proaspăt și strălucitor. Cui i se adresează? Celor care caută un efect fin, catifelat și subtil. Micul +: hipoalergenic și non-comedogenic. Sfaturi / YOU ARE TIPS - În partea superioară a feţei! Acest fard de obraz esențial poate fi aplicat și la nivelul ochilor, în tehnica ombre, folosind pensula de estompare. - Pentru a rafina fața, aplicați fardul sub osul pomeţi, făcând mici mișcări liniare.

Instructiuni

Cum se aplică? Sfatul nostru pentru o aplicare infailibilă a blush-ului dvs.: optați pentru o pensulă teşită pentru fard de obraz ... gest perfect garantat. Tehnică imparabilă de a zâmbi și de a aplica fardul pe pomeţii. Aveți grijă să întindeți fardul spre exterior și spre înaltul feţei, formând o virgulă :-). Cum se păstrează? Se poate folosi până la 12 luni de la deschidere! A se păstra departe de căldură. 

Ingrediente

IngredienteTalc, Mica, Silica, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Kaolin, Nylon-12, Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol +/- Titanium Dioxide (CI 77891), Isopropyl Titanium Triisostearate, CI 15850, CI 77491, CI 19140, CI 77007 , CI 77491, CI 77492

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate