Gene false Hypnotiques You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Gene false Hypnotiques You Are Cosmetics

#11601
11 LEI
Detalii
Gene false Privire incantatoare Genele false ofera intensitate privirii. Intr-o clipa, va permit sa definiti sis a intensificati aspectul ochilor. Reutilizabile și ușor de aplicat, datorita lipiciului inclus in kit. Genele false sunt fabricate din fibre sintetice, sunt ușoare si usor de manevrat. Cu ele, veti fi cu adevarat seducătoare. Sfaturi / YOU ARE TIPS - Pentru o maxima fantezie, nu ezitati sa le decorați cu strasuri, fixate cu ajutorul lipiciului. Rezultatul va fi spectaculos! - Aplicați o linie de tus de ochi, pentru a ascunde imperfectiunile legate de aplicarea genelor false. -In cazul in care un capat al genelor false se desprinde, pur si simplu trebuie sa puneți un pic de lipici pe ele, apoi tineti apasat cu degetul un minut. Asta e tot!
Instructiuni

Cum le folositi? Machiati-va ochii cu fard de ochi, apoi aplicati rimel. Desprindeti genele din cutie, ajustati-le lungimea, daca este cazul, aplicati startul de adeziv de-a lungul benzii lor si asteptati 20 de secunde.

Folosind o penseta, aplicatiu genele incepand cu partea centrala a ochilor, cat mai aproape de genele naturale. Apasati apoi usor cu degetele de-a lungul genelor, de la coltul interior pană la colțul exterior. Adezivul devine translucid in timpul uscarii, astfel încat nu va fi vizibil.

Pentru a acoperi eventualele nereguli, aplicati la baza genelor tus de ochi, apoi aplicati mascara, pentru a imbina genele naturale cu cele artificiale.

Pentru a da jos genele false, pur și simplu indepartati marginile din cotțul exterior pana la colțul interior al pleoapelor. Eventual, inainte, puteti tine un minut o discheta demachianta cu demachiant deasupra acestora.

 

Daca doriti sa reutilizati, indepartati resturile de lipici și pastrati-le in cutia lor..

 

 

Ingrediente

Lipici: acrylic acid, water, nitrocellulose

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate