Ulei de masaj ALOE VERA cu parafina – Yamuna

CLICK TO ZOOM

Ulei de masaj ALOE VERA cu parafina – Yamuna

#YMN003
60 LEI / 42 LEI
Detalii

Ulei de masaj cu ALOE VERA – Yamuna 1000ml

Aloe Vera patrunde in piele de patru ori mai repede decat apa. Are 4 caracteristici principale: fungicid antiinflamator antibiotic si regenerant. Uleiul este bogat in vitamine resurse minerale aminoacizi si enzime. Contine mai mult de 200 de substante active. Este produs din substante farmaceutice se recomanda pentru orice fel de probleme dermatologice. Uleiul de masaj cu aloe vera este recomandat atat pentru masaj corporal cat si pentru masaj facial. Nu contine componente artificiale pentru culoare sau aroma si nici substante de origine animala. Se recomanda pentru orice tip de ten.

In tratamentele anticelulitice, in special atunci cand se folosesc produse cu efect termo outernic (ulei cu paprika, crema thermo anticelulitica sau gel termo anticelulitic, gel anticelulitic), folosirea uleiului cu ALOE VERA este obligatorie, cel putin o data pe saptamana.

Uleiul cu ALOE VERA este recomandat si viitoarelor/proasptelor mamici. Poate fi folosit si in timpul alaptarii, iclusiv pe sani, deoarece nu contine parfum.

Recipientele NU au pompita! Aceasta poate fi achizitionata separat.

Instructiuni

-

Ingrediente

-

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate