Ulei de masaj cu ALOE VERA din PLANTE (fara parafina)– Yamuna

CLICK TO ZOOM

Ulei de masaj cu ALOE VERA din PLANTE (fara parafina)– Yamuna

30 LEI
Detalii

Ulei din PLANTE, fara PARAFINA!!! Ulei de masaj cu Aloe Vera din Plante – Yamuna.

Ulei de masaj cu ALOE VERA din PLANTE patrunde in piele de patru ori mai repede decat apa. Are 4 caracteristici principale: fungicid antiinflamator antibiotic si regenerant. Uleiul este bogat in vitamine, resurse minerale, aminoacizi si enzime. Contine mai mult de 200 de substante active. Este produs din substante farmaceutice, se recomanda pentru orice fel de probleme dermatologice.

Uleiul de masaj cu aloe vera este recomandat atat pentru masaj corporal cat si pentru masaj facial. Nu contine componente artificiale pentru culoare sau aroma si nici substante de origine animala. Se recomanda pentru orice tip de ten. In tratamentele anticelulitice, in special cand se folosesc produse cu efect termo puternic (ulei cu paprika, crema termo anticelulitica, gel termo sau gel anticelulitic), folosirea uleiului cu ALOE VERA este obligatorie cel putin o data pe saptamana.

Uleiul cu aloe vera esterecomandat si viitoarelor/proaspetelor mamici. Poate fi folosit si in timpul alaptarii, inclusiv pe sani, pentru ca nu contine parfum.

Recipientele NU au pompita! Aceasta trebuie achizitionata separat. 

Instructiuni

-

Ingrediente

-

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate