Ulei PAPRIKA (Ardei Iute) – PLANTE – Yamuna (fara parafina)

CLICK TO ZOOM

Ulei PAPRIKA (Ardei Iute) – PLANTE – Yamuna (fara parafina)

  • Nu mai este pe stoc
    Inregistrati-va si va vom anunta de indata ce devine disponibil.
70 LEI
Detalii

Ulei PAPRIKA (Ardei Iute) – PLANTE – Extractul de paprika, dovedit stiintific, ajuta la dizolvarea grasimilor din tesuturi.

Uleiul de masaj are un efect anticelulitic deosebit ajutand la arderea grasimilor. Folosit frecvent reda pielii elasticitatea , imbunatateste circulatia sangelui si impulsioneaza metabolismul tesuturilor pielii. Se recomanda pentru trarea pielii cu celulita inainte si dupa activitati de sport si fitness. Nu contine coloranti sau arome artificiale. Este produs din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice. Ideal este sa fie folosit inaintea antrenamentelor de fitness sau aerobic, in sedintele de masaj anticelulitic si in timpul tratamentelor corporale.

Uleiul cu paprika si piper galben poate fi folosit si acasa,insa fiind un produs anticelulitic foarte puternic, trebuie combinat cu un alt ulei (Aloe Vera) in cantitati egale. Zona pe care sunt depozitele de grasime sau celulita se maseaza, pana cind uleiul patrunde in piele. Prima reactie este cea de inrosire a pielii, care apare concomitent cu senzatia de caldura. Pentru efecte maxime, masati cu ulei zona afectata de celulita si apoi infasurati-o cu un film osmotic. Dupa masaj sau impachetare, nu faceti dus, timp de 4 ore ! Produsul actioneaza si dupa terminarea impachetarii sau masajului !

Ingredientul principal si cel mai important ingredient din produsul YAMUNA cu paprika este, extractul de paprika (Ardeiul Iute – Oleoresin Capsicum) natural. Ca si in productia de paprika, nu exista doi ani la rand in care culoarea sa fie aceeasi, fapt care duce la colorare mai intensiva sau decolorare, dat fiind faptul ca nu folosim produse sintetice, coloranti. Prin schimbarea colorarii uleiului nu se schimba eficienta produsului.

Recipientul nu contine pompita! Aceasta trebuie achizitionata separat.

Instructiuni
Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.
 
 
Ingrediente

-

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate