Lac de unghii You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Lac de unghii You Are Cosmetics

  • Nu mai este pe stoc
    Inregistrati-va si va vom anunta de indata ce devine disponibil.
7 LEI / 4.2 LEI
Detalii

Frumoasă până în... vârful unghiilor!O linie de lacuri de unghii chic, de colecționat ... și de adorat! Culoriri variate, intense și o formulă de uscare ultra rapidă, pentru un lac aplicat uniform si omogen. Sclipitoare, irizate, lucioase, strălucitoare, luminoase sau întunecate ... amestecați, potriviți și combinați cum doriți! #PimpMyNails. Sfaturi / YOU ARE TIPS Uite un sfat: dacă purtați o ojă semipermanentă, iar unghia incepe sa creasca, lăsând să se vadă zona de la baza cuticulelor: prelugiți-vă oja semipermanentă prin aplicarea unei culori de unghii similare cu cea pe care o purtați! Ușor, nu?! - Dresuri deșirate? Opriți prejudiciul înainte de a fi prea târziu, cu un pic de lac de unghii incolor aplicat pe dres. Un truc de la bunica, care functioneaza perfect! - Ai o pereche de pantofi lacuiți puțin deteriorați? Puțin lac de unghii pe zona afectată (alegând aceeași culoare, desigur și totul e rezolvat.

Instructiuni

Cum se utilizează? Împingeți cuticulele, piliți-vă unghiile cu pila de unghii pentru obținerea lungimii și formei potrivite. Polizați suprafața unghiei cu polisherul pentru a elimina dungile și imperfecțiunile unghiilor. Aplicați stratul de bază direct pe unghii pentru a proteja unghia. Așteptați câteva minute înainte de a aplica lacurile colorate alese de dumneavoastră. Terminați prin a acoperi cu un strat superior lucios sau mat, pentru un aspect perfect si pentru a mari rezistenta lacului.  Condiții de păstrare? 12 luni după deschidere, A se feri de căldură, păstrați produsul închis. 

Ingrediente

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Polyester-23, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Diacetone Alcohol, Sucrose Acetate Isobutyrate, Acrylates Copolymer, Hydrated Silica +/- CI 77891, CI 77510, CI 19140, CI 15850, Phosphoric Acid

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate