Gloss Duo You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Gloss Duo You Are Cosmetics

17 LEI / 10.2 LEI
Detalii

Luciu de buze “ 2 in 1” Duo pentru buze sublime. Vă avertizăm: veți devein dependente de acest luciu de buze, care contine un ruj minunat si un gloss transparent. Pentru buze sublime, poti sa alegi, fie folosesti si rujul si gloss-ul, pentru culoare si stralucire, sau doar una din cele doua variante. Daca alegeti sa aplicati doar culoarea, veti obtine un aspect mat, care se va pastra timp indelungat pe buze. Produsul este disponibil in mai multe nuante, este hipoalergenic și non-comedogenic. Sfaturi YOU ARE TIPS - Regula de aur: Intotdeauna potriviti rujul cu creionul de buze, care trebuie sa fie o idee mai inchis ca nuanta, sau exact aceiasi nuanta. -Utilizați luciul singur sau suprapuneti-l cu alt ruj. - Pentru un contur de buze perfect, un mic truc: definiti conturul buzelor cu ajutorul paletei corectoare si a pensulei pentru corector. Veti avea un rezultat impecabil!

Instructiuni
 Cum se utilizează? Mai întâi, conturati buzele cu ajutorul unui creion de buze, potrivit cu nuanta rujului. Aplicati rujul folosind aplicatorul. Incepeti din centrul buzelor, spre colturile gurii. Pentru un efect glossy, aplicati peste luciul de buze transparent. Sfat: exfoliati si hidratati buzele inainte de aplicarea rujului. Cu se pastreaza? Poate fi folosit 12 luni dupa deschidere. Nu uitați sa îl închideti după fiecare utilizare și să îl mențineți departe de caldura.
 
Ingrediente

IngredienteIsododecane, Methicone, Mica, Cyclopentasiloxane, Styrene-Ethylene/Butylene-Styrene Polymer, Styrene-Ethylene/Propylene-(Styrene), Ethylene/Propylene, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol +/- CI 15850, Titanium Dioxide (CI 77891), Isopropyl Titanium Triisostearate, CI 77492, CI 77499

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate