Bronzer You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Bronzer You Are Cosmetics

    Nu mai este pe stoc
    Inregistrati-va si va vom anunta de indata ce devine disponibil.
6 LEI
Detalii

Pudră bronzantă Un ten bronzat, fără soare Ca să arăţi bine pe tot parcursul anului #YouAreSunshine # 365sur365. Disponibilă în trei nuanțe, această pudră vă oferă un ten însorit și uniform, atât vara, cât și iarna. Poate fi aplicată atât singură sau peste o pudră de înaltă definire. Efectul de pudră mată dă iluzia unui bronz natural. Aveți grijă să nu aplicați direct pudra de bronzare pe fondul de ten, pentru a evita un bronz prea pronunțat. You are rayonnante! Micul +: hipoalergenic și non-comedogenic. Sfaturi / YOU ARE TIPS - Această pudră bronzantă poate servi și pentru conturing dvs., cu 100% atingere naturală. - Aplicați-o cu o pensulă de contur pe zonele pe care doriţi să le sculptaţi (sub pomeţi, partea de sus a frunții lângă linia părului, osul maxilarului, aripile nasului). Și gata!

Instructiuni

Cum se utilizează? Aplicați primerul pentru a uniformiza textura pielii și a fixa fondul de ten. Apoi aplicați un fond de ten adaptat tipului dvs. de piele. Finisați cu o pudră de HD translucidă pentru a matifia și netezi pielea. Pentru a da căldură tenului, aplicaţi pudra pur și simplu cu o pensulă kabuki, uniform pe toată fața: fruntea, pomeţi/sub pomeţi, maxilar. Cum se păstrează? Se foloseşte 1 an după deschidere. A se păstra departe de căldură și lumină.

Ingrediente

 IngredienteTalc, Mica, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Kaolin, Silica, Nylon-12, Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol +/- Titanium Dioxide (CI 77891), Isopropyl Titanium Triisostearate, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77491

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate