Pudra compacta Essentiel You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Pudra compacta Essentiel You Are Cosmetics

  • Nu mai este pe stoc
    Inregistrati-va si va vom anunta de indata ce devine disponibil.
7 LEI / 4.2 LEI
Detalii

Pudră de finisare Pentru tenul corectat, uniformizat și sublim -Oferiți-i ceea ce aveți cel mai prețios: pielea dvs. Această pudră corectează, uniformizează și matifiază tenul, sporind în același timp strălucirea naturală a pielii. Finisajul său matasos se topește pe piele și o uniformizează pentru un rezultat 100% natural și fără nici o delimitare. Se aplică de una singură sau deasupra fondului de ten pentru o finisare de înaltă definiție! Micul +: hipoalergenic și non-comedogenic. Sfaturi / YOU ARE TIPS - Spuneți stop strălucirii inestetice, prin retușarea cu pudra compactă esențială pe zona T (frunte, nas și bărbie). - un mic truc în plus: aplicați pudra după ce ați aplicat deja corectorul pentru a vă asigura de ținuta de lungă durată a machiajului. - A se evita aplicarea bronzer-ului înainte de pudra compactă. Utilizați întotdeauna pudra de finisare după pudra de bronzare ;-)

Instructiuni

Cum se utilizează? Începeți prin hidratarea pielii. Apoi aplicați o mică cantitate de fond de ten pe toată fața. Cu ajutorul unei pensule de aplicare a pudrei, aplicați uniform pulberea compactă esențială din centrul feței înspre ovale. Micul truc pentru atunci când luați pudra cu pensula, loviți-o ușor de dosul mâinii pentru a elimina excesul de produs. Cum se păstrează? A se păstra departe de lumină și căldură! Se poate folosi până la 12 luni după prima utilizare.

Ingrediente

 Talc, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Dimethicone, Kaolin, Nylon-12, Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol +/- Titanium Dioxide (CI 77891), Isopropyl Titanium Triisostearate, CI 77499, CI 77491, CI 77492

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate