TERMENI SI CONDITII

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.eyeslipsface.com.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor care vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Eyeslipsface.com.ro ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea Artha Group SRL - Romania avand CUI RO30875369, J02/1228/2012, cu sediul in Arad str Zimbrului 101C. Se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. 
Eyeslipsface.com.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.eyeslipsface.com.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 
Eyeslipsface.com.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

 

Comunicari electronice 
Prin accesarea site-ului www.eyeslipsface.com.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate Eyeslipsface.com.ro , comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Eyeslipsface.com.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.

 

Accesul la informatiile continute de site 
Eyeslipsface.com.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Eyeslipsface.com.ro , fara acordul scris al acesteia.

 

Datele personale 
Pe site-ul www.eyeslipsface.com.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Eyeslipsface.com.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Eyeslipsface.com.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter. 
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Securitatea informatiilor 
Eyeslipsface.com.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Eyeslipsface.com.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.eyeslipsface.com.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Artha Group SRL - Romania nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

 

Drept aplicabil. Litigii 
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Eyeslipsface.com.ro /furnizorii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Eyeslipsface.com.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Declinarea responsabilitatii 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt preluate de la furnizori, astfel incat Eyeslipsface.com.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia Eyeslipsface.com.ro de catre furnizorii sai. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand usor diferi de acestea in ceea ce priveste ambalajul, culoarea, aspectul s.a. Eyeslipsface.com.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor Eyeslipsface.com.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Eyeslipsface.com.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Eyeslipsface.com.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

 

Politica de preturi 
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Eyeslipsface.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor comercializate pe site-ulwww.eyeslipsface.com.ro fara anuntarea prealabila a clientilor/utilizatorilor sai. Eyeslipsface.com.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Eyeslipsface.com.ro .

 

Dispozitii finale 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

GIVE FEEDBACK