Creion de ochi Kohl You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Creion de ochi Kohl You Are Cosmetics

6 LEI
Detalii

Privire sublimă într-un gest Vrei un machiaj intens și un make-up care sa nu coste mult? Creionul kohl este aici pentru tine! Acesta permite evidențierea privirii, făcând-o sublimă, cu o singură tuşa de creion. #TropCoolLeKhol. Cu formula sa waterproof si ultra confortabilă, acesta este potrivit pentru toate tipurile de piele. You are sublime!

Instructiuni

Cum se utilizeaza Poate fi aplicat în mucoasa ochiului si/sau pe pleoapa mobila, la acelasi nivel cu genele superioare. De asemenea, poate fi aplicat în degradeu pentru a obtine un efect smoky pe pleoapa. Ajusteaza, pur si simplu, grosimea liniei pâna obţii rezultatul dorit. Adevăratul său plus este formula sa blândă si confortul 100%, care îi permite să fie aplicat pe membranele mucoase și piele!

Ingrediente

Cyclopentasiloxane, Isododecane, Ceresin, Mica, Cyclohexasiloxane, Cera Microcrystallina, Synthetic Beeswax , Polybutene, C30-45 Alkyl Dimethicone, Copernicia Cerifera Cera, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol +/- Titanium Dioxide (CI 77891), Isopropyl Titanium Triisostearate, CI 15850, CI 15850, CI 77492, CI 77499, CI 77491, CI 45410, CI 42090

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate